Hypotheken

Doorgroeien in mijn bedrijfsunit. Een bedrijfshypotheek nodig?

Een bedrijfshypotheek passend bij jouw situatie, dat kan bij ons!
Als MKB specialist helpen wij ondernemers bij het (her)financieren van hun bedrijfspand. Door onze lokale kennis en goede contacten met financieringsmaatschappijen zijn wij in staat om de financiering snel en efficiënt te regelen. Daarnaast geven wij, als dat van toepassing is, advies over jouw lopende bedrijfsverzekeringen en brengen we in kaart of er eventuele risico’s zijn. Zo kijken wij samen met jou of de zaken goed geregeld zijn.

Een zakelijke hypotheek bij RegioBank
Je hebt een eigen bedrijf en de wens een bedrijfspand te kopen of te laten (ver)bouwen? Je krijgt dan meestal te maken met een zakelijke hypotheek voor de financiering van het pand. Als Zelfstandig Adviseur van de RegioBank in ‘s-Gravendeel en Stolwijk helpen onze deskundige adviseurs je met alle plezier verder met het (her)financieren van het pand. Gewoon bij jou in de buurt. Van een goed adviesgesprek naar jouw eigen bedrijfspand.

De voordelen van een bedrijfshypotheek via NVO Groep

  • Laagdrempelig & persoonlijk contact, je eigen adviseur als vast aanspreekpunt
  • Korte lijntjes en goed bereikbaar
  • Transparante tarieven en goede, duidelijke producten
  • Binnen 5 werkdagen een offerte
  • Financiering tot 90% mogelijk

Benieuwd naar de mogelijkheden en hoe ook jij in aanmerking kan komen voor een bedrijfshypotheek? Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

ONZE ADVISEURS HELPEN JE GRAAG VERDER.

Zeker weten dat een adviseur de tijd en ruimte voor al je wensen en behoeftes neemt? Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak en wij zetten de koffie klaar.

Vrijblijvend advies →

NVO BLOG