EEN FRISSE BLIK OP

VERZEKERINGEN

Een verzekering geeft rust. Want als er iets gebeurt, heb je een vangnet. Maar wat moet je wel en wat wil je niet verzekeren? Dat is in ons vak de belangrijkste vraag. Eén en ander is afhankelijk van je gezinssamenstelling, of je in het bezit bent van een huis, dier of boot of dat je ondernemer bent met of zonder personeel. Niets zo persoonlijk als jouw verzekeringen.

ALTIJD ADVIES & HULP IN 3 STAPPEN

01

ORIËNTEREND GESPREK

Wil je even sparren of heb je een concreet financieel vraagstuk? Het liefst helpen we je graag meteen verder. Als dit niet direct kan, brengen we alles in kaart en geven we je aan wat we voor je kunnen betekenen. De kosten voor dit eerste gesprek nemen wij voor onze rekening.

02

EEN GERICHT AANBOD

In antwoord op jouw vraag, zetten wij ons beste beentje voor. Vanwege onze kennis en kunde, ruime netwerk aan partners en grote gevoel voor rechtvaardigheid komen we tot de beste oplossing voor jouw situatie of bedrijf. We streven hierin altijd naar de beste prijs-kwaliteit verhouding.

03

AKKOORD EN SAMENWERKING

Na akkoord op ons voorstel, gaan we voor je aan de slag. Daarnaast maken we afspraken voor een prettige en langdurige samenwerking. We helpen je bij het afsluiten van het financieel product en blijven graag betrokken. Samen kijken we naar een oplossing die past bij jouw persoonlijke en financiële situatie

NVO BLOG

BLIJF FRIS.

We houden je graag op de hoogte van gerichte nieuwsitems, handige tips en frisse feitjes.

Alle nieuwsberichten →

Bankieren

Zomerupdate: aangepaste openingstijden bij RegioBank Stolwijk

Als Zelfstandig Adviseur van RegioBank streven we altijd naar verbetering van onze dienstverlening om je de best mogelijke service te bieden. Daarom willen we je graag informeren over enkele wijzigingen die we voor de zomerperiode hebben doorgevoerd met betrekking tot onze openingstijden voor een bezoek aan ons kantoor in Stolwijk.

Aangepaste Openingstijden
Met de zomer in volle gang willen we je graag informeren over een wijziging in onze openingstijden bij de RegioBank balie in Stolwijk. Van maandag 17 juni tot en met vrijdag 16 augustus is de balie van RegioBank Stolwijk gesloten vanaf 14:00 uur. Het kantoor blijft echter open voor klanten die vragen hebben over hun verzekeringen of hypotheken. Dus plan je bankzaken vroeg in en geniet daarna volop van je zomerse avonturen.

Afspraak maken?
Geen zorgen! Onze bankadviseurs zijn er nog steeds om jou te helpen met al je financiële behoeften. Wil je langskomen voor persoonlijk en/of zakelijk bankadvies? Maak dan een afspraak via onze website of bel naar +31 (0)182 342 548 of stuur een e-mail naar bankieren.stolwijk@nvogroep.nl. We zullen ervoor zorgen dat jouw financiële vragen worden beantwoordt.

Welkom Zonder Afspraak
Natuurlijk ben je nog steeds van harte welkom om zonder afspraak langs te komen, maar we willen er graag op wijzen dat er mogelijk enige wachttijd kan zijn voordat er een Adviseur Bankzaken beschikbaar is.

Lees meer

Verzekeringen

Bereid je voor op een zorgeloze vakantie: controleer je reisverzekering

De vakantieperiode komt eraan en we hopen dat je al volop plannen maakt voor een heerlijke tijd weg. Wij willen je graag herinneren aan het belang van een goede reisverzekering, zodat je zorgeloos kunt genieten van je vakantie.

Waarom je doorlopende reisverzekering controleren?
Je doorlopende reisverzekering biedt bescherming tijdens je reizen, maar het is belangrijk om te controleren of je polis nog steeds aansluit bij je huidige reisplannen en persoonlijke situatie. Door wijzigingen in je reisbestemming, reisduur of reisgezelschap kan het zijn dat je huidige dekking niet meer toereikend is.

Wat kun je doen?

 • Controleer je polisblad
 • Bekijk je huidige dekking en controleer of deze nog steeds voldoet aan je behoeften. Denk hierbij aan medische kosten, bagage, annuleringsverzekering en bijzondere activiteiten zoals wintersport of avontuurlijke reizen.

 • Update je gegevens
 • Zijn er veranderingen in je persoonlijke situatie, zoals een verhuizing, gezinsuitbreiding of wijzigingen in de reisfrequentie? Zorg ervoor dat je polis up-to-date is.

 • Neem contact met ons op
 • Heb je vragen over je huidige dekking of wil je wijzigingen doorvoeren? Ons team staat klaar om je te helpen.

Keuzedekkingen
Bij het aanpassen van je reisverzekering willen wij graag je aandacht vestigen op de verschillende mogelijkheden voor de keuzedekking bagage en annulering. Je hebt de keuze uit verschillende verzekerde bedragen, zodat je je polis kunt afstemmen op je specifieke wensen en behoeften.

Keuze Bagage

 • € 1.000 per verzekerde per reis;
 • € 3.000 per verzekerde per reis;
 • € 5.000 per verzekerde per reis;

Keuze Annulering

 • € 750 per persoon per reis;
 • € 1.500 per persoon per reis;
 • € 3.000 per persoon per reis;
 • € 5.000 per persoon per reis;

Wij raden je aan om de dekking te kiezen die het beste past bij de waarde van je bagage en de kosten van je reis. Dit zorgt ervoor dat je goed verzekerd bent en niet voor onverwachte kosten komt te staan.

Handige Tip
Sla het telefoonnummer van de alarmcentrale op in je telefoon. Dit nummer vind je op je polisblad. Zorg er ook voor dat je altijd je polisnummer bij de hand hebt. In geval van nood, onderneem nooit zelf actie maar overleg altijd eerst met de alarmcentrale. Zij kunnen je precies aangeven wat wel en niet gedekt is volgens je polisvoorwaarden. Hierdoor loop je niet het risico dat de claim eventueel wordt afgewezen.

Contactinformatie
Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste dekking of wil je je polis aanpassen? Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van persoonlijk advies.

Wij wensen je alvast een prettige en zorgeloze vakantie toe!

Lees meer

VRIJBLIJVEND ADVIES

ONZE ADVISEURS HELPEN JE GRAAG VERDER

Vul hieronder vrijblijvend jouw gegevens in en wij proberen je zo snel mogelijk van een passend antwoord te voorzien.

"*" geeft vereiste velden aan

Sectie-einde

Gewenste verzekeringen*

Sectie-einde

Sectie-einde

Sectie-einde

Aanvullende vragen inboedelverzekering:

Ben je woningeigenaar
MM slash DD slash JJJJ

Sectie-einde

Aanvullende vragen autoverzekering:

Sectie-einde

Aanvullende vraag reisverzekering:

CONTACTGEGEVENS

Sinds 2021 heeft NVO twee vestigingen! Dubbel zoveel ruimte om met een frisse blik naar jouw zaken te kijken. Via info@nvogroep.nl ben je altijd aan het juiste adres. Toch liever specifiek met 1 locatie contact? Dan vind je hieronder de juiste informatie.

‘S-GRAVENDEEL

Zuid Voorstraat 48

3295BW ‘s-Gravendeel

+31(0)10 458 1616

STOLWIJK

Achter de Kerk 8

2821AP Stolwijk

+31 (0)182 342 548

VERZEKERINGEN

Schade: +31 (0)10 268 8108

Zakelijk: +31 (0)10 451 9490

Particulier: +31 (0)10 458 1711

FINANCIEEL

Financieel: +31 (0)10 458 2091

HYPOTHEKEN

Hypotheken: +31 (0)78 203 41 20

BANKIEREN

Bankieren ’s-Gravendeel: +31 (0)78 6737 650

Bankieren Stolwijk: +31 (0)182 342 548