Bankieren

Financiële Feestvreugde in Basisscholen: Een Week vol Geldwijsheid!

Deze week was een waar feest voor de leerlingen van de Oranje Nassauschool, de Bouwsteen en de Hoekscheschool, het Driespan! Het was namelijk de ‘Week van het Geld’, en wij waren erbij om deze dagen om te toveren tot een fantastische mix van financiële kennis en plezier. Samen met het geweldige team van “Eurowijs” hebben we een spetterend evenement neergezet dat de kinderen nog lang zullen bijblijven.

Van geheime spaartips die net zo spannend waren als een schattenjacht tot slimme trucjes om met geld om te gaan die zelfs de slimste financiële experts zouden verbazen, deze dagen stonden bol van de financiële wijsheid én dolle pret! Als trotse vertegenwoordigers van de RegioBank hebben onze collega’s ervoor gezorgd dat dit een ervaring werd om nooit te vergeten, waarbij educatie en plezier hand in hand gingen.

De ochtenden waren gevuld met stralende gezichten en een hoop nieuwe inzichten. Van groep 3 t/m 4 genoten de kinderen met volle teugen van de gastlessen, en we hopen van harte dat ze deze waardevolle lessen meenemen als leuke herinneringen in hun jonge levens.

We zijn ons ervan bewust dat financiële kennis een essentiële vaardigheid is die niet vroeg genoeg kan worden bijgebracht. Daarom zijn we verheugd om ons steentje bij te dragen aan de financiële opvoeding van de volgende generatie. Want zoals het gezegde luidt: een goede basis leggen is de sleutel tot een financieel gezonde toekomst!

Laten we dus samen blijven investeren in de financiële kennis van onze kinderen, zodat ze kunnen uitgroeien tot slimme en zelfverzekerde volwassenen op het gebied van geldzaken. Want wie weet, misschien schuilt tussen deze enthousiaste jonge geesten wel de toekomstige Warren Buffett of Janet Yellen!

ONZE ADVISEURS HELPEN JE GRAAG VERDER.

Zeker weten dat een adviseur de tijd en ruimte voor al je wensen en behoeftes neemt? Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak en wij zetten de koffie klaar.

Vrijblijvend advies →

NVO BLOG