Bankieren

Financiële wijsheid voor het Voortgezet Speciaal Onderwijs

Deze week was een waar feest voor de leerlingen van het Speciaal Voortgezet Onderwijs! Onze collega’s van RegioBank hebben met veel enthousiasme Eurowijs geldlessen gegeven aan de leerlingen. Het was een dag vol leerzame momenten, waarin we samen met de leerlingen de basisprincipes van financiële educatie hebben verkend.

Bij RegioBank zijn we super enthousiast en trots dat we deze jongeren kunnen helpen om financieel vaardig te worden. Financiële educatie is een essentieel onderdeel van hun toekomst, en wij geloven dat deze lessen hen zullen helpen om verstandige keuzes te maken op het gebied van geldzaken.

Maar wist je dat NVO Groep een zelfstandig adviseur is van RegioBank? Dit betekent dat we samenwerken met RegioBank om onze expertise en middelen te bundelen en zo de best mogelijke ondersteuning te bieden. Onze samenwerking maakt het mogelijk om initiatieven zoals de Eurowijs geldlessen te realiseren en uit te breiden.

We willen ook een speciale dank uitspreken aan de leerlingen zelf. Hun geweldige inzet en actieve deelname tijdens de les waren inspirerend. Het is hun enthousiasme en nieuwsgierigheid die deze lessen zo waardevol maken. Samen met deze gemotiveerde jongeren kunnen we echt het verschil maken en financiële educatie mogelijk maken.

Het was een dag om niet snel te vergeten, en we kijken ernaar uit om in de toekomst nog meer van deze waardevolle lessen te geven. Samen met RegioBank blijven we ons inzetten voor de financiële toekomst van jongeren. Want zoals we gisteren weer hebben gezien: samen maken we financiële educatie mogelijk!

ONZE ADVISEURS HELPEN JE GRAAG VERDER.

Zeker weten dat een adviseur de tijd en ruimte voor al je wensen en behoeftes neemt? Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak en wij zetten de koffie klaar.

Vrijblijvend advies →

NVO BLOG