Bankieren

Onze aangepaste openingstijden bij RegioBank

Als Zelfstandig Adviseur van RegioBank streven we altijd naar verbetering van onze dienstverlening om je de best mogelijke service te bieden. Daarom willen we je graag informeren over enkele wijzigingen die we hebben doorgevoerd met betrekking tot onze openingstijden voor een bezoek aan onze kantoren in ‘s-Gravendeel en Stolwijk.

Aangepaste Openingstijden
We begrijpen dat persoonlijk advies van onze adviseurs van groot belang is en we streven ernaar om je goed van dienst te kunnen zijn. Om dit te waarborgen, hebben we onlangs aangepaste bezoektijden ingevoerd voor RegioBank. We willen je specifiek informeren dat je van maandag t/m vrijdag tussen 12.00 en 13.00 uur niet kunt binnenlopen op onze kantoren in ‘s-Gravendeel en Stolwijk. Uiteraard zijn we wel telefonisch en per e-mail bereikbaar. We hebben dit besluit genomen omdat we hebben gemerkt dat onze adviseurs tijdens de lunchpauze moeite ondervonden om onze klanten aan de balie optimaal van dienst te zijn met de dagelijkse bankzaken.

Toename in Klanten
Met het vertrek van andere banken hebben we een toename in het aantal klanten bij RegioBank ervaren. We zijn verheugd dat steeds meer mensen kiezen voor onze persoonlijke dienstverlening. Om ervoor te zorgen dat we iedereen op een efficiënte en persoonlijke manier van dienst kunnen zijn, werken we graag op afspraak. Dit stelt ons in staat om voldoende tijd te reserveren voor elk gesprek, zodat we jullie vragen en financiële behoeften grondig kunnen bespreken.

Afspraak maken?
Voor een afspraak kun je contact opnemen met ons kantoor in ‘s-Gravendeel via +31 (0)78 6737 650 of via bankieren.sgravendeel@nvogroep.nl. Voor ons kantoor in Stolwijk kun je bellen naar +31 (0)182 342 548 of e-mailen naar bankieren.stolwijk@nvogroep.nl.

Welkom Zonder Afspraak
Natuurlijk ben je nog steeds van harte welkom om zonder afspraak langs te komen, maar we willen er graag op wijzen dat er mogelijk enige wachttijd kan zijn voordat er een Adviseur Bankzaken beschikbaar is.

ONZE ADVISEURS HELPEN JE GRAAG VERDER.

Zeker weten dat een adviseur de tijd en ruimte voor al je wensen en behoeftes neemt? Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak en wij zetten de koffie klaar.

Vrijblijvend advies →

NVO BLOG