Bankieren

Samen op Pad: Onze eerste ervaring met de Rolstoel 3-daagse

Dit jaar namen wij, van NVO Groep BV, zelfstandig adviseur van RegioBank in Stolwijk, voor het eerst deel aan de Rolstoel 3-daagse in ons mooie dorp. Wat een geweldig evenement was dit!

De Rolstoel 3-daagse bood ons een fantastische kans om vrijwilligerswerk te doen en bij te dragen aan onze gemeenschap. Tijdens dit evenement kregen we de gelegenheid om de oudere generatie mee naar buiten te nemen en ervoor te zorgen dat iedereen een geweldige tijd had. Het was hartverwarmend om te zien hoezeer de deelnemers genoten van de uitstapjes en de sociale interactie.

Het belang van dit evenement kan niet genoeg benadrukt worden. Voor veel ouderen is het niet vanzelfsprekend om zelfstandig op pad te gaan en in contact te blijven met hun omgeving. De Rolstoel 3-daagse biedt hen die kans wel. Samen bezochten we onder andere Tuinbouwbedrijf De Gier, waar we genoten van vers geplukt fruit. Ook maakten we een stop bij een boerderij, waar we koeien bewonderden en genoten van koude, verse melk. Deze uitstapjes brachten niet alleen veel plezier, maar zorgden ook voor een frisse wind in de dagelijkse routine van de deelnemers.

Vrijwilligerswerk is niet alleen een manier om anderen te helpen, maar het verrijkt ook ons eigen leven en versterkt de banden binnen onze gemeenschap. Door samen te werken en tijd te investeren in het welzijn van anderen, groeien we als gemeenschap dichter naar elkaar toe.

ONZE ADVISEURS HELPEN JE GRAAG VERDER.

Zeker weten dat een adviseur de tijd en ruimte voor al je wensen en behoeftes neemt? Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak en wij zetten de koffie klaar.

Vrijblijvend advies →

NVO BLOG