Bankieren

Volop in Braderiesferen bij NVO Groep!

Bij NVO Groep zijn we helemaal in de ban van de Braderie! De braderiecommissie is hard aan het werk met de voorbereidingen voor de ๐—ฆ๐˜๐—ผ๐—น๐˜„๐—ถ๐—ท๐—ธ๐˜€๐—ฒ ๐—•๐—ฟ๐—ฎ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ถ๐—ฒ op 24 augustus 2024. En er is geen betere plek om te vergaderen dan bij ons op kantoor in Stolwijk! En daarom stellen wij, als Zelfstandig Adviseur van RegioBank, ons kantoor uiteraard kosteloos ter beschikking. De datum is alvast een must in je agenda, want dit wil je niet missen!

Ze hebben al twee vergaderingen gehad, op 15 mei en 17 juni, en er staat er nog eentje gepland op 1 juli om de laatste puntjes op de i te zetten.

NVO Groep is een Zelfstandig Adviseur van RegioBank en we zijn trots dat we ons steentje kunnen bijdragen aan dit fantastische evenement. Kom jij ook naar de Stolwijkse Braderie? Het belooft een waar spektakel te worden!

ONZE ADVISEURS HELPEN JE GRAAG VERDER.

Zeker weten dat een adviseur de tijd en ruimte voor al je wensen en behoeftes neemt? Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak en wij zetten de koffie klaar.

Vrijblijvend advies โ†’

NVO BLOG