Bankieren

Zomerupdate: aangepaste openingstijden bij RegioBank Stolwijk

Als Zelfstandig Adviseur van RegioBank streven we altijd naar verbetering van onze dienstverlening om je de best mogelijke service te bieden. Daarom willen we je graag informeren over enkele wijzigingen die we voor de zomerperiode hebben doorgevoerd met betrekking tot onze openingstijden voor een bezoek aan ons kantoor in Stolwijk.

Aangepaste Openingstijden
Met de zomer in volle gang willen we je graag informeren over een wijziging in onze openingstijden bij de RegioBank balie in Stolwijk. Van maandag 17 juni tot en met vrijdag 16 augustus is de balie van RegioBank Stolwijk gesloten vanaf 14:00 uur. Het kantoor blijft echter open voor klanten die vragen hebben over hun verzekeringen of hypotheken. Dus plan je bankzaken vroeg in en geniet daarna volop van je zomerse avonturen.

Afspraak maken?
Geen zorgen! Onze bankadviseurs zijn er nog steeds om jou te helpen met al je financiële behoeften. Wil je langskomen voor persoonlijk en/of zakelijk bankadvies? Maak dan een afspraak via onze website of bel naar +31 (0)182 342 548 of stuur een e-mail naar bankieren.stolwijk@nvogroep.nl. We zullen ervoor zorgen dat jouw financiële vragen worden beantwoordt.

Welkom Zonder Afspraak
Natuurlijk ben je nog steeds van harte welkom om zonder afspraak langs te komen, maar we willen er graag op wijzen dat er mogelijk enige wachttijd kan zijn voordat er een Adviseur Bankzaken beschikbaar is.

ONZE ADVISEURS HELPEN JE GRAAG VERDER.

Zeker weten dat een adviseur de tijd en ruimte voor al je wensen en behoeftes neemt? Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak en wij zetten de koffie klaar.

Vrijblijvend advies →

NVO BLOG